Един от най-желаните защитници отхвърля всички оферти, за да остане в Лайпциг


Един от най-желаните защитници отхвърля всички оферти, за да остане в Лайпциг
Снимка: Getty Images/Guliver

2326 0

Един от най-желаните централни защитници в Европа Дайо Упамекано е готов да отхвърли всички оферти от европейските грандове, за да подпише нов договор с настоящият си клуб Лайпциг, твърди Sky Sports.

21-годишният младежки национал на Франция се представя страхотно за Лайпциг в последните два сезона и се утвърди като един от най-солидните бранители в Бундеслигата, което привлече погледите на много от водещите отбори. Според различни информации Упамекано е желан от Реал Мадрид, Арсенал и Манчестър Юнайтед, а някои дори твърдят, че той вече се е разбрал с Байерн Мюнхен и ще заиграе за баварците от следващия сезон.

Упамекано обаче ще прояви лоялност към тима, в който изгради името си, и ще подпише нов договор с Лайпциг. Настоящият контракт на защитника изтича през лятото на 2021 година, но той смята да подпише нов, със сериозно подобрени лични условия, което ще сложи край на спекулациите за негов трансфер. Все пак в новия договор на Упамекано ще бъде вкара клауза за неговото прекратяване през 2021 при определена сума. А каква е съдбата на Тимо Вернер и ще отиде ли в Ливърпул - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички