Изпратил ли е Ливърпул оферта за Тимо Вернер?


Изпратил ли е Ливърпул оферта за Тимо Вернер?
Снимка: Getty Images/Guliver

3080 0

Тимо Вернер се очертава като най-голямата цел пред Ливърпул, като през лятото ще се опита да го привлече. През последните дни дори се появиха информации, че мърсисайдци са успели да активират 60 млн. евро, заложена в договора на играча с Лайпциг.

Италианския журналист и специалист по трансферите Джанлука Ди Марцио потвърди, че Ювентус и Интер имат интерес към играча, като призна, че няма информации дали лидерът в Англия вече е приготвил оферта. "Знам, че Вернер ще напусне със сигурност Лайпциг. Неговият агент работи здраво, за да намери нещо добро за него. Има преговори с Ювентус и Интер. За Ливърпул се говори от много време за него трансфер. Не мисля, че той е правилният човек за техния отбор, защото качеството им в нападение не се нуждае от нищо друго", каза Ди Марцио.

"Фирмино, Салах, Мане! Трудно е да изхарчиш толкова много пари за играч, който ще е резерва. Ще видим, но в този момент няма реална сделка от Ливърпул към Лайпциг за Вернер”, допълни  италианецът. А кои са звездите на Ливърпул, който трябва да вземат решение за бъдещето си - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички