Юрген Клоп звънял на бащата на Килиан Мбапе, за да уреди трансфера му в Ливърпул


Юрген Клоп звънял на бащата на Килиан Мбапе, за да уреди трансфера му в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

4032 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е провел телефонен разговор с бащата на Килиан Мбапе, твърди френското издание Le10 Sport. Според информациите, немският специалист се е опитал да убеди Мбапе-старши, че неговият син трябва да заиграе в редиците на световния клубен шампион.

В момента Килиан Мбапе се подвизава в състава на френския първенец Пари Сен Жермен, като специализираният сайт Transfermarkt го оценява като най-скъпия футболист в света. Цената на Мбапе към днешна дата е 180 млн. евро, а преди началото на пандемията неговата стойност надхвърляше 200-те милиона.

Спекулациите за бъдещето на Мбапе продължават с пълна сила, а френският голмайстор не за пръв път се спряга за трансфер на "Анфийлд". Наскоро се появиха информации, че ако Садио Мане напусне в посока Реал Мадрид, то Килиан Мбапе непременно ще бъде потърсен от ръководството на мърсисайдци.

През януари пък Мбапе се изказа изключително ласкаво за Ливърпул, наричайки ги "машина". Интерес към звездата на ПСЖ обаче има и от страна на Реал Мадрид. В същото време анализатори смятат, че Кралския клуб не е способен да плати заплатата на Мбапе (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички