Два отбора от Висшата лига ще се борят за Толисо


Два отбора от Висшата лига ще се борят за Толисо
Снимка: Getty Images/Gulliver

1278 0

Два английски отбора ще влязат в директен спор за подписа на централния халф на Байерн Мюнхен - Корентен Толисо, през летния трансферен прозорец, съобщава Daily Mirror. Това са Манчестър Юнайтед и Арсенал.

25-годишният Толисо загуби титулярното си място при баварците след идването на временния наставник Ханзи Флик, който впоследствие получи работата за постоянно, което още повече влоши шансовете за изява на французина на "Алианц Арена". Вече се появиха информации, че Толисо иска да опита късмета си в друг отбор, а от Байерн са готови да се разделят със своя играч през лятото, ако получат исканата трансферна сума от 26 милиона евро.

Това е привлякло интереса на няколко водещи европейски отбора, сред които Манчестър Юнайтед и Арсенал. Двата отбора са в търсене на централен полузащитник, но ще имат сериозна конкуренция за Толисо. Според изданието апетити към халфа проявяват още Ювентус, Наполи и Атлетико Мадрид. Иначе, в началото на тази седмица Байерн поднови тренировки, но Толисо не успя да я довърши, тъй като се е контузил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички