Байерн (Мюнхен) отново може да се размине с мечтания си трансфер


Байерн (Мюнхен) отново може да се размине с мечтания си трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

1310 0

Байерн (Мюнхен) се е прицелил в привличането на Лерой Сане от над година, като контузията на крилото поотложи плановете на баварците. Сега обаче има вероятност сделката изобщо да не се състои, ако Манчестър Сити не се съгласи да намали цената на играча си.

Байерн определено не е готов да харчи пари за играч с изтичащ след година договор и в условията на криза, предизвикана от пандемията от коронавирус. Байерн ще се замисли за покупка на Сане, само ако Сити свали значително цената за германския национал. Сане премина в Сити от Шалке през август 2016 г. за 55 млн. евро.

Баварците искаха германеца още миналото лято и дори мениджърът на "гражданите" Пеп Гуардиола бе принуден да признае, че трансферът е неизбежен. В началото на август обаче Сане получи тежка травма в коляното и клубът от Мюнхен прекрати интереса към футболиста. За изминалите оттогава осем месеца Сане така и не сключи нов договор със Сити, а споразумението му изтича през юни 2021 г. Междувременно пък се заформя битка между Реал Мадрид и Барселона за играч на Байерн - ето за кого.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички