Агентът на Коутиньо посочи за кое първенство мечтае бразилецът


Агентът на Коутиньо посочи за кое първенство мечтае бразилецът
Снимка: Getty Images/Guliver

1356 0

Агентът на бразилския халф Филипе Коутиньо - Кия Жорабчиян, призна, че "всичко е възможно" по отношение на бъдещето на клиента си. 27-годишният футболист играе под наем в Байерн (Мюнхен) от Барселона, но по всичко изглежда, че нито каталунците, нито немският клуб ще се възползват от услугите му през следващата кампания.

Това предизвика редица слухове относно бъдещето на Коутиньо, като вчера се появи информация, че той може да заиграе в Челси от следващия сезон. "Всичко е възможно. След мача от Шампионска лига в Англия (Челси - Байерн 0:3) ние си поговорихме дълго по тази тема. Той винаги се е наслаждавал да играе във Висшата лига и би му харесало да се завърне. Въпросът е какво ще бъде финансовото състояние на замесени клубове след края на тази пандемия, включително на Барселона и тези от Висшата лига", коментира Жорабчиян пред Sky Sports.

Той допълни, че няма да влияе на избора на Коутиньо, въпреки че е фен на Арсенал. "Това, че съм фен на Арсенал не е тайна за никого. Аз обаче нямам предпочитания къде да играят футболистите, които представям. Не се опитвам да насочвам даден играч към един или друг отбор", допълни Жорабчиян. По-рано се появи информация, че Челси вече води преговори с Барселона за Коутиньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички