Болезнен удар за Борусия Дортмунд около шампионския мач за титлата


Болезнен удар за Борусия Дортмунд около шампионския мач за титлата
Снимка: Getty Images

2083 0

Борусия Дортмунд е съвсем близо до това да прекрати 11-годишната хегемония на Байерн Мюнхен в Бундеслигата, но за целта ще трябва да спечели последния си двубой за сезона, ако не иска отново да се надява на баварска грешка. 

"Жълто-черните" приемат Майнц 05 в последния кръг в събота на "Сигнал Идуна Парк", но до последно ще има сериозна опасност на разположение да не е суперзвездата на тима - Джуд Белингам.

Това съобщава местното издание Ruhr Nachrichten, като се има предвид, че англичанинът вече пропусна гостуването на Аугсбург заради болки в коляното, а сега прави всичко по силите си да бъде на линия. 

 

Желанието на Белингам

Това разкри самият 19-годишен полузащитник, след като бе активен в социалните мрежи около изминалия двубой и написа, че ще опита да е на разположение за грандиозния край. Той има само три дни преди да бъде взето решението дали ще попадне в състава за предстоящия домакински мач.

Трябва обаче да се отбележи, че предстоящата среща се очертава като последна за Белингам с Борусия Дормунд, след като през лятото ще се раздели по всяка вероятност с гранда от Германия. 

Проследете голямата битка за титлата от Бундеслигата със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички