Бивш президент на Реал Мадрид сравни трансферна цел с Кристиано Роналдо и го приветства в клуба


Бивш президент на Реал Мадрид сравни трансферна цел с Кристиано Роналдо и го приветства в клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

3221 0

Бившият президент на Реал Мадрид - Рамон Калдерон, изрази мнение, че най-голямата трансферна цел на "кралския клуб" в лицето на Джуд Белингам ще бъде достоен наследник на легендарния Кристиано Роналдо.

Мечтаният трансфер

Английският полузащитник е един от най-дискутираните футболисти в европейския футбол в момента. Той е силно желан от редица европейски грандове, но най-сериозно бива свързван с преминаване на "Сантяго Бернабеу". Това се надява да се случи и самият Калдерон, който коментира горещата тема.

"Реал Мадрид дава много"!

"Всеки, който дойде тук, знае какво означава да си играч на Реал Мадрид. Винаги казвам, че играчи като Кристиано, Модрич, Винисиус - всички те ни дават много. Реал Мадрид обаче дава много повече на тях. Изпитах това с Кристиано, когато го привлякох. Казах му колко важно ще бъде за него да е тук", заяви специалистът пред "Sky Sports" и продължи.

"Той го осъзна, защото можеш да постигнеш личните си цели, отборните такива и престижът ти се покачва много. Всеки мисли, че футболист, идващ в Реал Мадрид, се изкачва на върха. Реномето на клуба е страхотно. Да си свързван с този клуб винаги е нещо важно. Белингам има страхотната възможност да дойде тук", завърши Рамон Калдерон.

Редица авторитетни източници смятат, че сделката между "белия балет" и 19-годишния талант е вече факт. В Испания дори показаха и изумителната откупна клауза, която клубът постави на полузащитника.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички