Бившата на Боатенг подписала договор за мълчание две седмици преди смъртта си


Бившата на Боатенг подписала договор за мълчание две седмици преди смъртта си
Снимка: Guliver/GettyImages

1352 0

Разследване, проведено от Correctiv и RMC Sport, се появи през миналия петък, за да покажат на „бял свят“ допълнителни подробности около смъртта на Касия Ленхард. Известен факт е, че тя беше приятелка на германския бранител Жером Боатенг.

Според източниците 25-годишната дама е била открита мъртва в Берлин на 9-и февруари, само седмица след раздялата между двата и се твърди, че се е самоубила.

Докладът обаче пише, че това се случва само две седмици, след като самата Ленхард подписва споразумение за поверителност за отношенията си с тогавашния играч на Байерн Мюнхен.

„С това парафиране тя се ангажира да пази абсолютно мълчание за всичко, което се е случило по време на връзката им. Всички съобщения, имейли, файлове и снимки е трябвало да бъдат изтрити незабавно и безвъзвратно“, пише Correctiv.

Според германското издание това споразумение е попречило на Касия да говори за различен вид агресия към нея, на които е ставала жертва. „Тя се чувстваше застрашена преди смъртта си, но не можеше да каже нищо заради договорката“, написаха още германските медии.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички