Бивш треньор на Холанд: Той е новият Ибрахимович


Бивш треньор на Холанд: Той е новият Ибрахимович
Снимка: Getty Images/Gulliver

1132 0

Треньорът Станислав Мачек, който бе заедно с Ерлинг Холанд в Ред Бул Залцбург, смята, че младият нападател е „новият Златан Ибрахимович“, като добави, че той е футболист, направен за Реал Мадрид. Норвежкият нападател осъществи трансфер в Борусия Дортмунд от шампиона на Австрия през месец януари, след като се превърна в един от най-желаните нападатели в европейския футбол.

Мачек смята, че е въпрос на време Ерлинг Холанд да стане футболист на Реал Мадрид. „Той е новият Златан Ибрахимович. Даже бих добавил, че е по-добър от шведа в движението, по-бърз е. Има страхотна психика и се справя отлично с предизвикателствата дори на толкова крехка възраст. Мисля, че той е готов за голям трансфер. Той е един от най-добрите в Германия. Ако продължава да се развива по същия начин съвсем скоро ще го видим в един от грандовете в Европа, например в Реал Мадрид. Най-добрите играчи винаги са играли в Реал Мадрид и Холанд е един от тях. Без съмнение той е футболист, направен за „Кралския клуб“, сподели Станислав Мачек пред ‘AS’.

Младият норвежки нападател от известно време е свързван с трансфер в Реал Мадрид, а „белия балет“ надали би изпуснал възможността да подпише с нападател с неговия потенциал. Откакто премина в Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд има 12 гола в 11 мача. А ето как той отговори на футболистите на ПСЖ, които се изгавриха с него след мача в Шампионската лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички