Бивш немски национал подтикна Хаверц да премине в Реал


Бивш немски национал подтикна Хаверц да премине в Реал
Снимка: Getty Images/Gulliver

882 0

Звездата на Байер Леверкузен Кай Хаверц се очертава като един от най-желаните играчи на трансферния пазар през това лято. Немският национал обяви пред настоящия си клуб, че иска да напусне, като разкри, че е готов да заиграе извън Германия.

Проблем пред евентуалните купувачи обаче може да се окаже цената на футболиста, след като Байер Леверкузен са готови да се разделят с полузащитника срещу сумата от 90 милиона паунда. Не е ясно дали основният фаворит за подписа на играча Челси има възможност да плати тази цена, но лондончани остават в битката за футболиста, за разлика от други тимове, които вече се оттеглиха. Бившият немски нападател Оливер Биерхоф обаче смята, че Хаверц би паснал повече на Реал Мадрид. „Той е играч за Реал Мадрид. Той е млад футболист, който притежава всичко – страхотен талант, техника, добра физика. Той е завършен футболист и ще бъде много важен за немския национален отбор“, заяви Биерхоф пред „Марка“.

Въпреки че му препоръча да премине на „Сантиаго Бернабеу“, Биерхоф заяви, че няма представа къде ще премине Хаверц през летния трансферен прозорец. Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Байерн Мюнхен са сред останалите потенциални бъдещи дестинации на играча, след като Байер Леверкузен не успя да се класира за Шампионската лига през следващия сезон. А ето какво смята Димитър Бербатов за евентуален трансфер на Хаверц в Реал Мадрид.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички