Бербатов назова петте най-запомнящи се мачове, в които е играл


Бербатов назова петте най-запомнящи се мачове, в които е играл
Снимка: Facebook

6097 0

Бившата звезда на българския футбол Димитър Бербатов разкри кои са най-запомнящите се мачове, в които е участвал. Оказва се, че два от тях са срещу Ливърпул, но с екипа на различни отбори.

"Откроява се онази победа с 4:2 над Ливърпул с екипа на Байер (Леверкузен) на елиминациите в Шампионска лига през сезон 2001/02. В него имаше всичко, което можеш да искаш. Никой не ни давашe особени шансове, защото отборът на Ливърпул бе страхотен. Загубихме първия двубой. Във втория мач и двата отбора не спираха да вкарват, но в един момент резултатът се закова на 3:2. Трябваше ни още един гол, за да продължим и го отбелязвахме в 88-ата минута. Не можехме да повярваме - всички подскачахме в центъра на терена", заяви Бербатов за "Бетфеър".

"Друг много важен момент в личен план, което, повярвайте, е просто съвпадение, е друг мач срещу Ливърпул. Чувството да вкарам хеттрик, с който да ги победим, беше невероятно. Бил съм част и от други големи мачове - когато Юнайтед победи с 4:3 Манчестър Сити и Майкъл Оуен вкара онзи победен гол в добавеното време", посочи бившият нападател, добавяйки два мача с екипа на Тотнъм - победата със 7:4 срещу Рединг и финалът за Купата на Лигата през 2008 година срещу Челси. А кои са най-добрите и най-слабите трансфери на Манчестър Юнайтед след ерата на сър Алекс Фъргюсън вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички