Реал Мадрид насочва всички усилия към привличането на един определен играч


Реал Мадрид насочва всички усилия към привличането на един определен играч
Снимка: Getty Images/Guliver

3095 0

Въпреки факта, че футболът в Европа е поразен от коронавриуса, то в Реал Мадрид започнаха градят плановете си за трансфери през лятото. Един от големите проблеми на "белия балет" е липсата на голове и заради това ще се преследва привличането на нов нападател.

Формата на Карим Бензема вече спадна, а експериментът с Лука Йович определено не сполучи. Голямата новина е, че голямата цел пред мадричани се превърна Ерлинг Холанд, въпреки интереса и към Лаутаро Мартинес и Тимо Вернер, пише Marca.

Не е тайна, че мечтаното попълнение е Килиан Мбапе, но привличането му това лято ще бъде доста трудно. От Реал смятат, че нападателят няма да поднови договора си с ПСЖ и ще остави вратата за трансфер отворена през 2021 година.

В динамичната обстановка в днешни дни, Холанд бързо се превърна в цел номер 1 за пристигане на "Сантяго Бернабеу". Неговата цена в момента се счита, че е 75 млн. евро, но се очаква тя да спадне, а неговите 40 гола за един сезон за 19-годишен са повече от достатъчни, за да впечатлят мадридчани.  Междувременно в Италия пък написаха, че Реал вече си е харесал заместникът на Рамос - ето кой е той.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички