Байерн ще стабилизира защитата с футболист на Аякс


Байерн ще стабилизира защитата с футболист на Аякс
Снимка: Getty Images/Guliver

2902 0

Байерн Мюнхен имат желанието да вземат нов десен бек през летния трансферен прозорец. На върха на трансферния списък стои националът на САЩ и футболист на холандския Аякс Сержиньо Дест. Според „Скай Спортс“ баварският гранд е основен фаворит за подписа на Дест през лятото.

19-годишният футболист е продукт на школата на Аякс. Той играеше за втория тим на амстердамци до миналия сезон. Откакто се присъедини към първия отбор Дест е несменяем титуляр на десния бек на Аякс в Ередивизи. През този сезон той е записал 5 асистенции и е спечелил 77% от дуелите, в които е участвал. Дест е роден в Холандия, но баща му е с американски корени и поради тази причина той има желание да се състезава за националния отбор на САЩ.

Според информациите от „Скай Спортс“ трансферната цена на младия футболист се е покачила значително заради силните му изяви с фланелката на Аякс. Очаква се шампионът на Холандия да поиска около 20 милиона евро за услугите на своя футболист. А ето защо наскоро Сержиньо Дест си навлече гнева на капитана на Аякс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички