Байерн (Мюнхен) преподписа с една от големите си звезди


Байерн (Мюнхен) преподписа с една от големите си звезди
Снимка: Getty Images/Guliver

2339 0

Въпреки паузата на футбола, причинена от пандемията от коронавируса в Байерн (Мюнхен) вече мислят за бъдещето. Нападателят на баварците Томас Мюлер официално сложи подписа си под ново споразумение, което гарантира бъдещето му в клуба до лятото на 2023 г.

Продължението е двегодишно и Мюлер ще получава по-висока заплата. Друг вариант бе да преподпише до 2024 г., но възнаграждението му да остане непроменено. Томас Мюлер е възпитаник на Байерн, а за основния отбор играе от 2008 г.

"Радвам се, че Томас Мюлер поднови своя договор с още две години до 30.6.2023. Искам да благодаря много на Томас и неговия агент Лудвиг Кьогл за изпълнените с доверие и честност разговори. Оливер Кан и Хасан Салихамиджич се справиха прекрасно“, сподели босът на клуба Карл-Хайнц Румениге.

С баварския тим той спечели осем пъти първенството и пет път Купата на Германия, през 2013 г. стана победител в Шампионската лига и Суперкупата на УЕФА, а през 2014 г. стана световен шампион с Бундестима. Общо той има 195 гола и 186 асистенции в 521 мача с екипа на Байерн. В понеделник баварците проведоха първа тренировка, като още на нея имаше контузен играч - ето подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички