Байерн се отказва от Почетино за момента


Байерн се отказва от Почетино за момента
Снимка: Guliver/GettyImages

3078 0

От Байерн Мюнхен смятат да не назначават нов наставник до края на сезона. „Баварците“ са решили да гласуват доверие на Ханзи Флик и той да довърши кампанията начело на немския колос. Това автоматично означава, че Маурисио Почетино няма да бъде новият наставник на Байерн Мюнхен поне до идното лято.

Аржентинският специалист е един от основните кандидати за постоянен мениджър на „баварците“. Почетино бе уволнен от Тотнъм преди седмица, но въпреки това кандидатите за неговия подпис са много. Освен името на аржентинеца се споменават и тези на треньора на Аякс Ерик Тен Хаг и наставника на Пари Сен Жермен Томас Тухел като евентуални кандидати за кормилото на Байерн.

Що се отнася до настоящия мениджър Ханзи Флик, той се справя отлично за момента начело на тима. Бившият асистент в националния отбор на Германия за момента има 4 победи от 4 мача, като под негово ръководство Байерн е вкарал 16 гола и не е допуснал нито един. В момента баварският гранд е на 3-тото място в Бундеслигата, като е само на точка от първия Борусия Мюнхенгладбах. А ето какво направи Байерн във вчерашния си мач от Шампионската лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички