Жозе Моуриньо вече е Скромния – извини се на Дайър за смяната през първото полувреме


Жозе Моуриньо вече е Скромния – извини се на Дайър за смяната през първото полувреме
Снимка: Guliver/GettyImages

4509 0

Снощи Жозе Моуриньо направи завръщането си в Шампионската лига с отбора на Тотнъм. „Шпорите“ осъществиха впечатляващ обрат от 0:2 до 4:2 срещу Олимпиакос и си осигуриха място на осминафиналите.

След срещата португалецът се извини на един от играчите си. Ерик Дайър бе заменен още в 29-тата минута от Специалния, като на негово място се появи Кристиан Ериксен. Този ход в крайна сметка се оказа печеливш за Тотнъм, като с влизането на датчанина играта на „шпорите“ се промени. Все пак Моуриньо реши да се извини на Дайър за ранното му изваждане от игра. „Никога не е лесно както за треньора, така и за играча, когато футболист бива сменен толкова рано в двубоя. Извадих Ерик не защото игра лошо, а тъй като исках да сменя формацията. Имах нужда от още един офанзивен играч, който да застане до Деле Али и трябваше да жертвам някой измежду Дайър и Уинкс. Най-важното е, че се класирахме“ обясни Моуриньо след срещата.

След победата вчера Тотнъм събра 10 точки и със сигурност ще завърши на второ място в група B в Шампионската лига. В последната си среща от групата „шпорите“ гостуват на Байерн Мюнхен на „Алианц Арена“. А ето какво каза Моуриньо по адрес на евентуалното идване в Тотнъм на Златан Ибрахимович.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички