Почетино не се сбогувал с играчите, видял се е само с един от тях


Почетино не се сбогувал с играчите, видял се е само с един от тях
Снимка: Getty Images/Guliver

2322 0

Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино не е успял да се сбогува с футболистите си. Той бе уволнен на 19 ноември, а още на другия ден клубът назначи Жозе Моуриньо. Почетино успя да остави само съобщение на играчите на дъската за разбори. Вижте какво гласеше то в този материал.

Оказва се обаче, че един от лидерите на отбора все пак е успял да се види с Почетино след уволнението му. Това е нападателят Хари Кейн. Признанието направи самият английски национал. "Много исках да се видя с Маурисио, разговаряхме няколко часа. Беше правилно да направя това преди идването на новия мениджър", заяви Кейн, цитиран от Goal.com.

"Случилото се във вторник вечер беше голям шок за всички нас, а след това събитията започнаха да се случват много бързо. Почетино постигна успех, където и да отиде. Сега отборът има нов треньор, един от най-добрите специалисти в историята на футбола. Затова, трябва да вдигнем глава и да се съсредоточим над играта си", допълни нападателят на "шпорите".

Почетино води Тотнъм от 2014 до края на 2019 година. През миналия сезон аржентинецът изведе тима до финал в Шампионска лига, където загуби от Ливърпул. Специалистът е работил още в Еспаньол и Саутхемптън. Вижте в този материал как Кейн се сбогува с Почетино.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички