Байерн не иска да чува за нови трансфери, но мълчи за Кейн


Байерн не иска да чува за нови трансфери, но мълчи за Кейн
Снимка: Stefan Matzke - sampics/Corbis via Getty Images

1459 0

Един от ръководните фактори в Байерн Мюнхен - Хасан Салихамиджич, открехна завесата около баварците и техните трансферни планове. Специалистът говори пред немското издание на Bild, като не скри наситата от трансфери на "Алианц Арена", но и не поиска да коментира ситуацията около Хари Кейн, за който се смята, че шампионите проявяват интерес. 

Бившият футболист отчете успешните трансфери през лятото на Садио Мане и Матайс де Лихт и подчерта, че клубът не се нуждае от нови сделки през предстоящия зимен трансферен прозорец. 

"Направихме достатъчно трансфери през лятото. Мисля, че сме много добре подготвени за този сезон", обясни Салихамиджич пред изданието.

В Мюнхен най-интересна е ситуацията на върха на атаката, където до края на миналия сезон оперираше вездесъщият Роберт Левандовски, но трансферът му в Барселона направи Ерик Максим Чупо-Мотинг като следващ избор на Нагелсман. Той се отчете с цели 4 гола в последните 3 мача на клуба, но слуховете за Кейн не стихват. Той има контракт с Тотнъм до 2024 г.

"Хари е топ футболист, но ние не говорим за играчи, които имат договори с други клубове", каза още шефът на баварците. Договорът на Чупо-Мотинг изтича през следващото лято, но Салихамиджич увери, че ще започнат преговори за подновяването му. 

Вижте какъв коментар трябваше да понесе Мане от известен германски журналист!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички