Разярен германски журналист скочи на Садио Мане: Той прецаква всичко!


Разярен германски журналист скочи на Садио Мане: Той прецаква всичко!
Снимка: Getty Images

1884 0

Звездата на Байерн Мюнхен - Садио Мане, беше направен на пух и прах от известния германски журналист Алекс Щойдл. Той смята, че сенегалецът е основното звено в селекцията на Юлиан Нагелсман, което е отговорно за лошия старт на баварците.

"Садио се вписва в отбора на Байерн като тофу в бяла наденичка. Мане прецаква всичко. Понякога той играе отляво и така избутва Сане отдясно. Понякога играе в центъра на атаката, където е безнадеждно отчайващ", написа Щойдл в изданието "Sport 1".

"Мане е "полевият пътешественик", който никога не пристига. И през цялото време е така, но никой не го казва на глас: Мане за Левандовски – кой всъщност измисли тази глупост? Той играе само и единствено заради несгодите около Серж Гнабри и Кингсли Коман", каза още разяреният журналист.

Въпреки че се превърна в обект на критики в последно време, Мане има четири гола в девет мача в Бундеслигата за Байерн Мюнхен. Бившата звезда на Ливърпул може да се похвали като цяло с осем гола и асистенция в 15 изяви във всички състезания за германския гранд този сезон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юлиан Нагелсман очаква много труден мач срещу Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички