Байерн Мюнхен тръгна с разгром, Садио Мане и Матайс де Лихт се разписаха (ВИДЕО)


Байерн Мюнхен тръгна с разгром, Садио Мане и Матайс де Лихт се разписаха (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3610 0

Немският гранд Байерн Мюнхен постигна убедителна победа в първата си контрола от предсезонната подготовка, разгромявайки американския ДС Юнайтед с 6:2 на "Ауди Фийлд" във Вашингтон!

Още в 5-ата минута новото попълнение Садио Мане откри резултата от дузпа, а до полувремето авансът на баварците стана класически чрез попадения на Забицер и Серж Гнабри (Мане асистира за третия гол).

Юлиан Нагелсман извърши редица смени на почивката и в игра се появи и другото звездно попълнение от това лято - Матайс де Лихт. Националът на Нидерландия имаше нужда от едва 120 секунди, за да покачи на 4:0 и да открие головата си сметка за Байерн. Джошуа Зиркзе пък бе автор на петия гол във вратата на ДС Юнайтед.

Леланд в 54-ата и Ку-ДиПиетро в 83-ата минути намалиха аванса на германците, а Томас Мюлер оформи крайния резултат в добавеното време на мача, разписвайки се след пас на Райън Гравенберх (още едно ново попълнение на "Алианц Арена").

*Следващата контрола на Байерн Мюнхен е на 24 юли срещу Манчестър Сити, а на 30 юли е двубоят за Суперкупата на Германия срещу РБ Лайпциг!

Репортаж от Байерн Мюнхен 6:2 ДС Юнайтед:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички