Челси няма спирка, подготвя оферта за друга звезда от Бундеслигата


Челси няма спирка, подготвя оферта за друга звезда от Бундеслигата
Снимка: Getty Images/Guliver

2480 0

Отборът на Челси подготвя нова оферта за футболист от Бундеслигата, след като се очаква до дни да бъде завършена сделката за нападателя на РБ Лайпциг Тимо Вернер. Сега лондончани са насочили усилията си по привличането на таланта на Байер Леверкузен Кай Хаверц.

Челси желае да вземе млад футболист, който да играе на крилото и да замени Вилиан и Педро, които почти сигурно ще напуснат клуба през лятото. 20-годишният Хаверц е желаният от тях играч, въпреки че „сините“ са наясно, че ще трябва да преборят сериозна конкуренция, за да го привлекат. Немският национал успя да се разпише 5 пъти в 4 мача след подновяването на Бундеслигата. Офанзивният играч е желан още от отборите на Байерн Мюнхен и Реал Мадрид. Челси ще трябва да похарчи доста, за да спечели наддаването за германеца. Байер Леверкузен ще поиска около 75 милиона паунда за Хаверц, който има договор с „аспирините“ до 2022-ра година. Челси вече си осигури подписа на крилото на Аякс Хаким Зиеш, който ще премине на „Стамфорд бридж“ срещу 38 милиона паунда.

Кай Хаверц е част от първия отбор на Байер Леверкузен откакто бе на 17 години и има 7 мача за националния отбор на Германия. Той прави страхотен сезон за „аспирините“, но бе оставен извън състава за загубата от Байерн Мюнехен с 2:4 през последния уикенд. А ето кой бивш играч на Челси посъветва тима да вземе Хаверц наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички