Агентът на Хакими даде информация за бъдещето му


Агентът на Хакими даде информация за бъдещето му
Снимка: Getty Images/Gulliver

2017 0

Агентът на Ашраф Хакими Алехандро Камано заяви, че има голяма вероятност десният бек да остане в тима на Борусия Дортмунд след края на сезона. Мароканският футболист е собственост на Реал Мадрид и трябва да се завърне на „Сантиаго Бернабеу“ след края на сезона, когато изтича двугодишният му период под наем при „жълто-черните“.

„Ашраф е един от най-добрите десни крайни защитници в света заедно с Трент Александър-Арнолд. Всички големи отбори в Европа го искат, включително и Реал Мадрид, разбира се. Но Борусия Дортмунд все още е опция за нас. За момента просто изчакваме“, сподели Камано пред „Скай“. Според „Скай“ бъдещето на Хакими зависи главно от това, дали треньорът на „Кралския клуб“ Зинедин Зидан ще успее да предложи на 21-годишния футболист място в стартовия състав на тима, ако той се завърне в столицата на Испания.

Ашраф Хакими има 10 гола и 17 асистенции в 65 мача за Борусия Дортмунд, след като премина в тима под наем през лятото на 2018-та година. А ето колко пъти е увеличил цената си бранителят, след като премина на "Сигнал Идуна Парк".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички