Играч на Реал Мадрид: През юни трябва да взема голямо решение за кариерата си


Играч на Реал Мадрид: През юни трябва да взема голямо решение за кариерата си
Снимка: Guliver/GettyImages

1218 0

21-годишният краен защитник на Реал Мадрид - Ашраф Хакими, който вече 2-ри сезон играе под наем в Борусия Дортмунд, където демонстрира впечатляващо професионално израстване, признава, че това лято му предстои голямо решение за кариерата. Припомняме, че през юни му изтича наемът в Германия, а в Испания вече говорят, че е готов да замести Дани Карвахал на "Сантяго Бернабеу".

"Моят договор с Реал Мадрид? Моят агент се занимава с това. Не знам колко ми остава от договора. Горд съм с това, което правя. През юни трябва да вземе решение, което ще е голяма крачка в моята кариера. Не съм имал никаква връзка с Реал Мадрид относно следващата година" - започна Хакими.

"Тренираме по групи по време на карантината - 4 до 6 човека. На други места в тренировъчния комплекс има и повече групи, но не се смесваме. Тук в Дортмунд нещата са по-спокойни, отколкото в Мадрид. Позволяват ти да отидеш до супермаркета и да тренираш. Има и хора по улиците, но е много контролирано. Радвам се, че Бундеслигата може да се завърне на 9-и май, но трябва да сме внимателни. Ще видим какво ще стане и дали наистина можем да започнем тогава" - каза още мароканецът.

А как Реал Мадрид планира да привлече и Ерлинг Холанд, и Килиан Мбапе?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички