Звезда на Байерн намекна за напускане


Звезда на Байерн намекна за напускане
Снимка: Guliver/GettyImages

1002 0

Централният защитник на Байерн Мюнхен Жером Боатенг намекна, че не изключва възможността да напусне тима през лятото. Немският национал пристигна на „Алианц Арена“ през 2011 година, като вече има 258 мача за клуба, с който спечели шест пъти титлата в Бундеслигата, веднъж Шампионска лига и три път Купата на Германия.

„Изпитах всичко възможно като футболист на Байерн и сега наближава моментът, в който трябва да си отговоря на някои въпроси. Какво още не съм успял да постигна, искам ли да продължавам да се доказвам, носейки екипа на един и същи клуб… Това са важни въпроси, които, макар и да не основополагащи по отношение на кариерата, в крайна сметка са въпроси, които провокират хората“, заяви германският бранител пред Socrates magazine.

В момента 29-годишният футболист се възстановява от контузията, получена в първия полуфинален сблъсък с Реал Мадрид в Шампионска лига. Според немските медии обаче травмата му е по-сериозна от очакваното и той може да не играе поведе до края на сезона, което поставя под въпрос и участието му на Световното първенство в Русия през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички