Реал ги нарани: Спря страхотни серии на ПСЖ, Ювентус и Байерн


Реал ги нарани: Спря страхотни серии на ПСЖ, Ювентус и Байерн
Снимка: Getty Images/Guliver

2000 0

В тазгодишната кампания на Шампионска лига Реал Мадрид не само установява рекорди и ниже победи, но и силно огрочава своите съперници. На първо място - като ги отстранява, а на второ - като прекратява техните страхотни серии.

Срещу Байерн Мюнхен снощи "Белия балет" не само записа шестата си поредна победа над германския гранд, но и прекрати тяхната серия без допусната загуба на "Алианц Арена". "Бавараците" не бяха губили на своя стадион повече от година, когато допусна поражение от Реал в четвъртфиналите на Шампионска лига през сезон 2016/17.

В четвъртфиналите на турнира през този сезон мадридчани елиминираха Ювентус, след като го победиха у дома с 3:0, а в реванша паднаха, но успяха да вкарат за 1:3. У дома в Европа "бианконерите" не бяха губили 27 мача (16 победи и 11 равенства). Общо Реал стана едва вторият отбор, който в 76 мача успя да победи Алегри и компания.

В осминафиналите в жертва на Реал се превърна Пари Сен Жермен. До мача с тях парижани не бяха губили на своя стадион от 20 март 2016 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички