В Шалке още сънуват кошмари от този епичен погром (ВИДЕО)


В Шалке още сънуват кошмари от този епичен погром (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1473 0

Днес беше теглен жребият за осминафиналите в Шампионска лига, като Шалке отново "удари джакпота". "Кралскосините" ще трябва за втора поредна година да се изправят срещу може би най-добрият отобр в света - Реал Мадрид.

През миналия сезон немският тим изтегли Роналдо и компания, които бяха готови на всичко, за да стигнат най-накрая до бленуваната "Десета".

Именно поради тази причина още в първия мач обичащият да атакува Шалке беше отнесен от вихрушката, наречета "BBC" - Бейл, Бензема и CR7.

Първият двубой беше на "Фелтинс Арена", като домакините успяха да осъществят лек натиск в началото, който обаче беше парализиран от мощните контраатаки на Реал Мадрид.

В 13' и 21' съответно Бензема и Бейл се разписаха по веднъж, а през втората част двамата отбелязаха по още един гол и се отчетоха с по една асистенция за попаденията на Кристиано Роналдо.

Все пак Клаас Ян Хунтелаар направи 1:6 с впечатляващ гол, но дори това попадение не изми срама, който домакините все още преживяват. На реванша Реал игра с половината си резерви и изпусна нов разгром, печелейки "само" с 3:1.

Очаквате ли подобен развой и сега? Оставете един коментар под статията, докато се наслаждавате на уникалните атаки на "белия балет" от първия мач!

 


Schalke 04 1-6 Real Madrid Highlights 26.2... by HDPeak

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички