Става още по-нелепо: Байерн изхвърли легенда от ВИП ложата заради критика


Става още по-нелепо: Байерн изхвърли легенда от ВИП ложата заради критика
Снимка: Getty Images/Guliver

1529 0

Президентът на Байерн Мюнхен Ули Хьонес е направил нещо неразбираемо - забранил е на клубната легенда Паул Брайтнер да посещава ВИП ложата на "Алианц Арена", съобщава welt.de. Хьонес, който беше съотборник и приятел с Брайтнер, е останал недоволен от неговите критики към клуба.

"Обади ми се г-н Дресен (финансовият директор на Байерн, бел. ред.) и ми съобщи, че по решение на Хьонес вече не съм почетен гост. Отговорих, че съм очаквал нещо подобно и нямам намерение да виждам определени хора. Искам да продължа да ходя на стадиона и ще си купувам билети по обичайния начин", сподели Брайтнер.

РИБЕРИ НАБИЛ ЖУРНАЛИСТ СЛЕД ПОРАЖЕНИЕТО ОТ БОРУСИЯ

Припомняме, че наскоро "баварците" свикаха пресконференция, на която се очакваше да бъде обявена раздялата с треньора Нико Ковач. Вместо това от клуба се поскараха с журналистите заради критиките им и предупредиха, че ще съдят медиите, които публикуват неверни неща за отбора и клуба.

Според Bild Хьонес може скоро да се оттегли от заеманата длъжност, а мястото му да заеме легенда на отбора. Вижте кой е той в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички