Рибери отнесе сериозна глоба от Байерн заради обидите в Twitter


Рибери отнесе сериозна глоба от Байерн заради обидите в Twitter
Снимка: Getty Images/Guliver

960 0

Футболистът на Байерн Мюнхен Франк Рибери е санкциониран със сериозна глоба от клуба заради вчерашното си избухване в Twitter, когато нападна с нецензурни изрази своите критици. Повод за гнева на Рибери бяха нападките към него, след като той публикува снимки как яде позлатен за 1200 евро в ресторанта на световноизвестния готвач Нушрет Гьокче, по-добре познат като Бея на солта.

Реакцията от неговия клуб не закъсня и спортният директор на баварците Хасан Салихамиджич разкри, че Рибери ще бъде глобен. "Имах дълъг разговор с Франк и го уведомих, че ще му наложим тежка глоба. Той го прие", обясни Салихамиджич пред журналисти в Катар, където Байерн е на тренировъчен лагер.

Критиките към Рибери в социалната мрежа бяха, че да яде пържола за 1200 долара е вулгарно парадиране с парите му, но това не бе посрещнато добре от бившия френски национал. "Нека започнем 2019-та година със завистниците, хейтърите, тези, които са на този свят, само защото в кондома е имало дупка - ма...та ви, на вашите майки, вашите баби и цялото ви семейно дърво. Не ви дължа нищо. Успехът ми се дължи преди всичко на Бог, на мен и на хората, които ме обичат и вярват в мен. За всички други - вие сте нищо, освен камъчета в обувката ми", избухна 35-годишният футболист.

Един от защитниците на тима пък потвърди, че напуска баварците - ето кой е играчът.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички