Рибери набил журналист след поражението от Борусия


Рибери набил журналист след поражението от Борусия
Снимка: Getty Images/Guliver

2058 0

Футболистът на Байерн Мюнхен Франк Рибери отново се забърка в неприятност. Крилото на  баварците се забърка в скандал след поражението от Борусия Дортмунд с 2:3 в двубой от 11-ия кръг на Бундеслигата, съобщават немските медии.

След края на мача, в близост до клубния автобус Рибери е бил потърсен за коментар от репортера Патрик Гию, който е негов сънародник. Журналистът е отправил обвинения към играча, че има вина за две от попаденията, вкарани от Борусия. Това довело до сериозен конфликт между двамата. Рибери е шамаросал репортера три пъти по лицето и веднъж го е ударил в гърдите.

В информацията се подчертава, че Рибери и Гию се познават от доста време и са били приятели. Спортният директор на баварците Хасан Салихамиджич е бил уведомен за скандала и е казал, че Рибери и Гию ще обсъдят случилото се по време на лична среща тази седмица. 

Дортмунд вече е лидер със 7 точки преднина пред Байерн. Според немските медии атмосферата в съблекалнята на баварците също не е особено приятна и част от играчите имат проблем с треньора - Нико Ковач - ето какъв

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички