Гаф на футболния съюз разкри кои германски играчи отиват в Русия


Гаф на футболния съюз разкри кои германски играчи отиват в Русия
Снимка: Getty Images/Guliver

3269 0

Официалният сайт на Германския футболен съюз преждевременно обяви списъка с играчите на националния отбор, които ще пътуват за Русия за участие на предстоящото Световно първенство. Въпреки че селекционерът Йоахим Льов обяви само разширения списък от 27 играчи, от ГФС публикуваха постер на отбора, на който има снимките на 23-ма футболисти и на треньора.

От предварителния списък са изчезнали имената на вратаря на ПСЖ Кевин Трап, на защитника на Байер Джонатан Та, полузащитника на Байерн Себастиан Руди и нападателя на Фрайбург Нилс Петерсен.

"Още не зная кой е допуснал тази грешка, но обезателно ще намеря виновника, избухна спортният директор на Бундестима Оливер Бирхоф. - Всички момчета, които бяха на сбора, направиха отлично впечатление и не е лесно да се направи избор. Ние планирахме да съобщим на тези, които не попадат в списъка с 23-мата, в деня на официалното обявяване на състава, като поговорим с всеки от тях лично".

Ето кои са футболистите, на които Йоахим Льов ще разчита в битките по руските стадиони:

Вратари: Мануел Нойер, Марк-Андре тер Щеген, Бернд Лено

Защитници: Жером Боатенг, Матс Хумелс, Джошуа Кимих, Никлас Зюле, Матиас Гинтер, Йонас Хектор, Марвин Платенхард, Антонио Рюдигер

Полузащитници: Юлиан Бранд, Юлиан Дракслер, Леон Горецка, Илкай Гюндоган, Лерой Сане, Сами Кедира, Тони Кроос, Томас Мюлер, Месут Йозил, Марко Ройс.

Нападатели: Марио Гомес, Тимо Вернер

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички