Борусия подписа с още един от лидерите си


Борусия подписа с още един от лидерите си
Снимка: Gulliver/GettyImages

813 0

Лукаш Пишчек стана поредният основен футболист на Борусия Дортмунд, който удължи договора си с клуба. След като само преди дни своя контракт с клуба преподписа звездата на тима Марко Ройс, днес това стори и десният краен бранител, който е един от най-опитните в състава на „жълто-черните“. Полякът сложи подписа си под нов контракт, който ще го задържи на „Сигнал Идуна Парк“ до лятото на 2020 година.

32-годишният Пишчек се присъедини към Борусия през 2010 година от Херта, записвайки 195 мача за вестфалци. С екипа на Дортмунд полският национал стана два пъти шампион на Германия и веднъж носител на Купата на страната. Той бе и част от състава на Юрген Клоп, който достигна до финала в Шампионска лига през 2013 година.

„Може и да не съм юноша на Дортмунд, но откакто съм тук се привързах силно към този клуб и неговите фенове. Това е моят отбор и никога не съм изпитвал желание да напусна. Честно казано ми се иска да завърша кариерата си именно тук, където да изпитам още много незабравими моменти“, заяви пред официалния сайт на клуба Пишчек.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички