Вратарят на ПСЖ получи един от най-куриозните жълти картони през сезона (ВИДЕО)


Вратарят на ПСЖ получи един от най-куриозните жълти картони през сезона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3475 0

ПСЖ успя да грабне победата в "Льо Класик" срещу Олимпик Марсилия с 2:1 удома през уикенда. В края на срещата обаче се случи доста интересна случка, в която вратарят на домакините - Джанлуиджи Донарума, си изкара един много странен жълт картон.

Италианският страж бе пожълтен заради бавене на времето. Начинът, по който Донарума го направи - бе доста странен, а някои дори го намериха за комичен.

23-годишният футболист излезе от наказателното си поле, в стил Мануел Нойер, за да спре атака на гостуващия тим. След това обаче се забави с решението си и реши просто да изрита топката извън очертанията на терена. Това не се хареса на арбитъра Франсоа Льотексие и французина мигновено му показа жълт картон.

Разигралата се ситуация на "Парк де Пренс" получи мигновенни реакции в социалните мрежи. На едни действието на Донарума никак не се хареса, а втори не пропуснаха да се посмеят.

Ето кой е поредният футболист, към когото се е прицелил ПСЖ през предстоящия летен трансферен прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички