ПСЖ не включи Килиан Мбапе при представянето на новия си спонсор (СНИМКИ)


ПСЖ не включи Килиан Мбапе при представянето на новия си спонсор (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

5165 0

ПСЖ подписа договор за партньорство със световноизвестната фирма "GOAT". Компанията разполага с близо 30 млн. потребители от цял свят и предлага луксозни аксесоари чрез директна продажба или прекупвачи. От 1-ви юли футболистите на френския гранд ще носят наименованието "GOAT" на ръкавите си.

В промотирането на новите екипи се включиха Лео Меси, Неймар, Верати, Вайналдум и Хакими. Изненадващо бе отсъствието на една от суперзвездите на клуба Килиан Мбапе. Според "Goal" липсата на френския нападател е пряко свързана с евентуалното му преминаване в Реал Мадрид.

Ако ПСЖ не успее да уреди подновяване на договора си с французина, той ще стане свободен агент през предстоящия трансферен прозорец. Споразумение между "кралския клуб" и нападателя бе обявено от част от най-доверените разследващи журналисти във футбола още в началото на годината. 

Треньорът на "червено-сините" Маурисио Почетино обаче заяви, че Мбапе е подновил преговорите си с клуба и най-добрата опция за него е да остане на "Парк де Пренс". Според "Independent" офертата, отправена от собствениците на отбора от Франция, е близо 1 млн. паунда на седмица.

Буквалният превод на "GOAT" от английски е коза. Във фенските среди обаче означа "Greatest Of All Time", или "Най-великият за всички времена". Тази "титла" най-често запалянковците дават на двете легенди в съвременния футбол - Меси и Роналдо. В социалните мрежи привържениците използват емотикон с животното, олицетворявайки един от двамата футболисти. Самият Меси преди време си направи колоритна професионална фотосесия с домашното животно. 

Бъдещето на аржентинската легенда в ПСЖ също не е ясно. Множество коментари породиха спекулации за завръщане му в Барселона. Президентът на каталунците - Жоан Лапорта, даде отговор на въпросите относно евентуално грандиозно завръщане на нападателя в клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички