Манчестър Юнайтед и ПСЖ "се облизват" за Милинкович - Савич


Манчестър Юнайтед и ПСЖ "се облизват" за Милинкович - Савич
Снимка: Getty Images

3626 0

Трансферната истерия около Сергей Милинкович-Савич сякаш няма край, а сега най-активни в амбициите си да привлекат сръбския халф на Лацио изглеждат отборите на Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен.

27-годишният Савич за пореден път прави впечатляващ сезон за италианския клуб през тази година, вкарвайки 9 гола и давайки пас за 10 други в 41 мача от всички надпревари.

Според Il Tempo Ювентус също има сериозен интерес към сръбския национал, но Ман Юнайтед и ПСЖ са най-дейни в желанията си да подпиша с футболиста на „римските орли“.

Очаква се френския гранд и английския отбор да предложат голяма оферта към Лацио през лятото, за да си подсигурят услугите на Милинкович-Савич за новата кампания.

Манчестър Юнайтед се очаква да привлече поне един халф през идното лято, след като Пол Погба се подготвя да напусне „Олд Трафорд“ със свободен трансфер. Нееднократно сърбинът бе спряган за преминаване на „Олд Трафорд“, а сега му остават две години по договора му.

Савич има 56 гола и 49 асистенции в 288 мача за Лацио, след като премина в италианската столица от Генк през август 2015.

А кой футболист на ПСЖ е №1 по голове и асистенции, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички