Навас и Ди Мария отново тренират с ПСЖ, на "Парк де Пренс" са вдигнали ръце от Почетино


Навас и Ди Мария отново тренират с ПСЖ, на "Парк де Пренс" са вдигнали ръце от Почетино
Снимка: Getty Images

1818 0

Вратарят Кейлор Навас и нападателят Анхел Ди Мария подновиха тренировки с тима на ПСЖ, след като известно време бяха извън терените. Костариканецът пропусна последните три мача на парижани, докато съотборникът му – с мач повече. Двамата бяха контузени, а очакванията са вратарят да пропусне и дербито с Олимпик Марсилия от настоящия кръг, докато аржентинецът може и да бъде включен в групата.

Междувременно бъдещето на Маурисио Почетино продължава да бъде водеща тема във френските медии. Според "Le Parisien" играчите на ПСЖ са недоволни от южноамериканския им наставник, особено след отпадането от Реал Мадрид на 1/8-финалите в Шампионска лига. Част от футболистите смятат, че ръководителят е бил твърде пасивен и не е успял да мотивира големия брой звезди в състава.

Самият Почетино вече не се е чувствал комфортно във френската столица. Името му беше дълго време спрягано сред вариантите на Манчестър Юнайтед за постоянен мениджър, но изглежда английският клуб ще назначи Ерик тен Хаг. Почетино е начело на френския клуб от януари 2021 г., а договорът му изтича в края на юни 2023 г. До този момент треньорът така и не успя да очарова феновете, въпреки всички звезди, които има на разположение.

 Ето коя звезда от Висшата лига започна преговори с парижани!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички