"Трябва да спрем"! Най-големият критик на Лионел Меси отново "погна" аржентинеца


"Трябва да спрем"! Най-големият критик на Лионел Меси отново "погна" аржентинеца
Снимка: Getty Images

5173 0

Най-големият критик на Лионел Меси във Франция - Жером Ротен, е вбесен поради факта, че аржентинецът е номиниран за наградата "Играч на годината" в Лига 1 пред бившите звезди на Арсенал Алексис Санчес и Александър Лаказет.

"Трябва да спрем! Лионел Меси има добра статистика? Говорим за статистика, добре, важно е, но не е само това. Страхотният сезон на даден играч се определя от влиянието, което има върху своя клуб и начина, по който прави съотборниците си по-добри", каза бесният Ротен за "RMC Sport".

"Кои съотборници е направил по-добри тази година? Разбира се, той направи решаващи подавания към Мбапе - пет или шест, да, браво. Именно благодарение на него той е голмайстор на първенството. Защо Мбапе е най-добрият играч в шампионата? Защото той излъчва невероятна сила индивидуално и колективно. Той помага на своя клуб да блесне и да печели титли", добави още бившият футболист на ПСЖ.

Ротен остана бесен поради факта, че бившите състезатели на Арсенал - Алексис Санчес (Олимпик Марсилия) и Александър Лаказет (Олимпик Лион) не са сред номинираните за "играч на годината" във френския елит. Освен Меси другите в списъка за приза са Килиан Мбапе, Люис Опенда и Секо Фофана (Ланс), както и Джонатан Дейвид (Лил).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Президентът на Барселона обяви голяма новина за Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички