Ла Лига одобри плана на Барселона и разреши да си върнат Меси?


Ла Лига одобри плана на Барселона и разреши да си върнат Меси?
Снимка: Getty Images/Guliver

12717 0

След спечелването на титлата в Ла Лига предсрочно, нови хубави новини получиха в Барселона. Според слуховете Ла Лига е готова да одобри финансовия план на клуба, с което да позволи те да си върнат бившия капитан Лионел Меси.

Каталунският клуб работи върху връщането на аржентинеца на "Камп ноу". Очаква се те да получат зелена светлина от Ла Лига на 19 май. От клуба са поискали писмен документ, че могат да картотекират нападателя, когато си го върнат през лятото. Документът ще бъде изпратен на Меси като гаранция, че ситуацията от 2021-ва няма да се повтори.

Барселона е готов да направи всичко възможно, за да си върне световния шампион с Аржентина. През лятото контрактът на играча с ПСЖ изтича и целта на каталунците е той да бъде при тях през юни, пише журналистката от "Fox Sports Argentina" и "Telemundo Deportes" Вероника Брунати.

Суперзвездата също иска да се върне в любимия си клуб. Двете страни са постигнали устна договорка и могат да започнат преговори. Заплатата на Меси ще бъде по-ниска от тази, която му плаща ПСЖ, но това не притеснява нападателя. Той вече е подобрил отношенията си и с президента на "блаугранас" Жоан Лапорта.

А ето какви гръмки слова за Меси каза Жоан Лапорта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички