Топ трансферната цел на Манчестър Юнайтед Хари Кейн влезе в преговори с друг гранд


Топ трансферната цел на Манчестър Юнайтед Хари Кейн влезе в преговори с друг гранд
Снимка: Getty Images

4716 0

Спряганият за една от най-големите трансферни цели на Манчестър Юнайтед през летния трансферен прозорец - Хари Кейн, се е съгласил на преговори с друг клуб.

Представители на легендата на Тотнъм са се срещнали с такива на ПСЖ за евентуално преминаване на тарана на "Парк де Пренс", информира "Foot Mercato". 

В преговори

От информацията става ясно, че парижани се оглеждат за нов централен нападател през лятото. Това гарантира, че поне един от звездното трио Лео Меси, Неймар и Килиан Мбапе ще напусне клуба. Като първи опции за заместник се явяват именно Кейн, както и звездата на Наполи Виктор Осимен.

Изданието съобщава, че англичанинът е с една идея по-близо до това предвид крачката, която е направена. Футболният съветник на "принцовете" Луис Кампос е провел разговори с представители на голаджията. На тях са обсъдени намеренията и исканията му.

Кейн в Тотнъм

Договорът на Кейн с Тотнъм изтича през лятото на 2024 г. Той стартира футболния си път още в академията на "шпорите". Малко по-късно се утвърждава като лидер на мъжкия отбор, превръщайки се в голмайстор за всички времена на тима със своите 277 попадения и 64 асистенции в 433 мача. Липсата на каквито и да е трофеи обаче го насочва към изхода.

Как Лео Меси може да попречи на Кейн да премине в Манчестър Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички