Това ли е доказателството, че Килиан Мбапе приключи с ПСЖ? (ВИДЕО)


Това ли е доказателството, че Килиан Мбапе приключи с ПСЖ? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

4279 0

Сагата между Реал Мадрид и ПСЖ за Килиан Мбапе продължава с пълна сила, като последната информация, идваща от Испания, е свързана с липсата на какъвто и да е отговор от страна на френския гранд относно последната оферта на "кралете". Както е известно, тя е на стойност 170 + 10 милиона евро, но ръководството на тима е убедено, че Флорентино Перес и компания са склонни да платят и повече

Засега официално сделка няма, но пък парижани са много активни в търсенето на нападател към настоящия момент. В същото време пък Маурисио Почетино наля допълнително масло в огъня, след като на пресконференция преди последната тренировка на ПСЖ заяви, че позицията на клуба остава същата, каквато и преди седмица, а именно - Мбапе няма да бъде продаден. 

Интересно видео обаче обикаля социалните мрежи след последното занимание на ПСЖ преди срещата в неделя, по време на която се очаква своя дебют да направи Лионел Меси. 

На кадрите се вижда, че Килиан Мбапе напуска базата на парижани с пълен плик с лични вещи. Веднага това беше разтълкувано в Испания, че той е "изпразнил шкафчето си" в съблекалнята на отбора и се готви да напусне Франция. 

Трансферът на играча обаче остава непотвърден. В Реал Мадрид са спокойни относно преговорите, тъй като най-късно ще вземат Мбапе през лятото на 2022 година, когато той ще е свободен агент. Целта на мадридчани обаче е да вземат сега стрелеца на ПСЖ, за да попадне сделката за настоящата финансова година, която е много успешна за Реал с оглед на многото продажби на футболисти, които Флорентино Перес осъществи, както и намаляването на заплатите на всички футболисти с по 10%. 

Ето и самото видео, което в момента кара феновете на Реал да са оптимисти за трансфер: 

Вижте още по темата:

Ултиматум от Реал към ПСЖ за Мбапе

Мбапе си избира между 3 номера в Реал - вижте кои 

Какво очакват звездите на ПСЖ от сагата за Мбапе? 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички