Почетино за загубата на ПСЖ от Монако: Неприемливо, представянето ни беше срамно


Почетино за загубата на ПСЖ от Монако: Неприемливо, представянето ни беше срамно
Снимка: Getty Images

1615 0

Наставникът на ПСЖ Маурисио Почетино изрази огромното си разочарованието и определи случилото се като "срам" след загубата на Пари Сен Жермен с 3:0 в Монако през уикенда. Висам Бен Йедер вкара първото и третото попадение, а Кевин Воланд се разписа за 2:0. Двубоят ще се запомни с това, че Лионел Меси остана извън групата от състава на парижани. От клуба обявиха, че аржентинецът е с настинка и заради това не е взел участие в двубоя.

"Неприемливо е да започнем мача по този начин. След това беше срамно от спортна гледна точка. Сега е време да продължим напред, да преодолеем разочарованието от Шампионска лига и да помислим за това да дадем най-доброто от себе си, докато имаме конкурентно отношение. Не искам да търся оправдания. Първото полувреме беше неприемливо. Нямахме борбен дух. Начинът, по който играхме, е недопустим. Това не може да се случи", каза Почетино.

"Не трябва да имаме такова отношение. Недопустимо е да започвате играта по този начин. Уважението към клуба и нашите фенове е от основно значение. Важното е да се намерят решения."Поведението трябва да бъде повече колективно, отколкото индивидуално. Ние се отдалечихме от това. Трябва да мислим колективно" - завърши специалистът.

ПСЖ има 13 точки преднина пред втория Олимпик Марсилия на върха в класирането на Лига 1А ето какво сполетя бъдещия клуб на Меси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички