След срива на Фейсбук: Видео колаж с Лионел Меси стана хит в социалните мрежи (ВИДЕО)


След срива на Фейсбук: Видео колаж с Лионел Меси стана хит в социалните мрежи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

11001 0

Четвърти октомври ще се запомни по цял свят с безпрецедентния срив на социалната мрежа Фейсбук и приложенията WhatsApp и Instagram. Около 19:00 ч. българско време достъпът до тях стана невъзможен и чак към 2:00 ч. през нощта услугите бяха възстановени.

Това накара милиони потребители да се насочат към другата известна платформа - Туитър, а футболният свят започна да се забавлява на гърба на Марк Зукърбърг със стотици фото и видео колажи на известни футболисти.

Един от тях бе особено сполучлив и бе с кадри на суперзвездата Лионел Меси в един от мачовете му с фланелката на Барселона срещу Реал Бетис от 2018 година...

В тази среща Бълхата бе блеснал с невероятен дрибъл между трима противникови играчи дълбоко в своята половина и през годините бе станал нарицателен за това колко добре се справя Лео под активна преса и високо напрежение!

На видео колажа аржентинецът е в ролята на платформата Twitter, която единствена остана незасегната от срива, докато останалите три приложения се опитват да ѝ вземат "инициативата". 

Вижте краткото видео, което набързо се превърна в хит в социалните мрежи:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички