Меси, Неймар и Мбапе голи до кръста и прегърнати след победата над Манчестър Сити (СНИМКА)


Меси, Неймар и Мбапе голи до кръста и прегърнати след победата над Манчестър Сити (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

9064 0

Късно снощи ПСЖ победи Манчестър Сити с 2:0 в мач от втория кръг на груповата фаза в турнира Шампионска лига - подробности за развоя на мача можете да прочетете ТУК!

Лионел Меси успя да вкара дебютното си попадение с екипа на парижани (видео на гола), а асистенцията бе дело на Килиан Мбапе.

След края на срещата играчите на ПСЖ празнуваха с публиката, а кадрите на хванатите за ръце Меси, Неймар и Мбапе набързо обиколиха интернет и социалните мрежи.

Аржентинската звезда на отбора започва да се чувства все по-добре в Париж, след като първите му изяви с фланелката на клуба не бяха особено успешни, а на два пъти и гредите го спираха от това, да открие головата си сметка. 

Смяната му срещу Лион предизвика много полемики и коментари сред феновете, а последвалата контузия не бе добър знак за френския гранд.

Изглежда обаче, че лека-полека Лео Меси започва да свиква с факта, че вече не играе за Барселона и се намира в съблекалня с много "звезди". Малко след постигната победа над Манчестър Сити №30 качи снимка в профила си в Инстаграм, на която позираше прегърнат с Мбапе и Неймар от двете си страни...

По всичко изглежда, че "атомното трио" на ПСЖ започва да се сработва все по-добре:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички