Английска легенда възмутен: Как в ПСЖ позволиха на Меси да си цапа фланелката зад стената?!


Английска легенда възмутен: Как в ПСЖ позволиха на Меси да си цапа фланелката зад стената?!
Снимка: Getty Images

2577 0

Един малко странен епизод беляза мача между Манчестър Сити и ПСЖ в Шампионска лига тази седмица - суперзвездата Лионел Меси взе участие в построяването на стената на парижани, когато "гражданите" получиха правото да изпълнят пряк свободен удар.

За 17 години в Барселона аржентинецът рядко участваше в тези изпълнения, заради ниския си ръст. Сега обаче той не само, че се включи, но го направи и с полягане в краката на съотборниците си. Нещо, което се прави, за да не премине топката при изпълнението под краката на стената при скок от тяхна страна. Този момент възмути легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд, който разкритикува ПСЖ за това, че Меси е приел такава непривична роля на терена.

"В момента, в който Маурисио Почетино помоли Меси да направи това по време на тренировка, някой трябваше да излезе и да каже: "Не, не, не, не, това няма да се случи с Лео Меси". Не може да се прави така. Това е неуважително, не бих го допуснал", коментира британецът, цитиран от "Daily Mail".

"Ако бях в този отбор, бих казал: "Не, аз ще легна вместо теб. Не бих му позволил да лежи така зад стената. Не е това, което трябва да прави Меси. Не бива да си цапа фланелката", допълни Фърдинанд. Както е известно, бившият капитан на Барселона в този мач вкара дебютния си гол за ПСЖ след асистенция на Килиан Мбапе. А какви съвети за Меси даде Никола Анелка на ПСЖ четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички