След Мондиал 2022: ПСЖ иска опитен френски национал в редиците си


След Мондиал 2022: ПСЖ иска опитен френски национал в редиците си
Снимка: Getty Images

1418 0

Франция продължава защита на трофея си от Световното първенство по футбол, а част от футболистите "блестят" с националната фланелка и действията им биват изкъсо следени от големите клубове.

Един от тези играчи е 27-годишният Адриен Рабио, за който от Le10Sport в понеделник съобщиха, че има проявен интерес от френския гранд - ПСЖ.

От "Парк де Пренс" видимо са впечатлени от представянето на бившия си футболист, който бе част от парижани в периода 2012-2019 година. Тогава той изигра 227 срещи, в които се отчете с 24 гола и 14 асистенции и последва свободния му трансфер в Ювентус.

Вече 3 години той се подвизава в Калчото за "старата госпожа" и по всичко личи, че периодът му в Торино ще приключи, но проблемът пред ПСЖ е, че футболистът има желание да продължи кариерата си във Висшата лига. 

Рабио записа 19 мача за "бианконерите" във всички турнири през настоящия сезон, като отбеляза шест гола и асистира на два пъти.

Вижте проблемите пред Франция преди полуфинала с Мароко, който ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички