В отбора на Франция не смятат, че са зависими от Мбапе


В отбора на Франция не смятат, че са зависими от Мбапе
Снимка: Getty Images

1609 0

Полузащитникът Адриен Рабио е на мнение, че Франция не зависи от Килиан Мбапе за успеха на Световното първенство. Защитаващият титлата тим на Дидие Дешан се изправя срещу Англия на четвъртфиналите в събота, а в лицето на Мбапе те имат водещия реализатор на турнира с пет гола в четири мача.

Франция не разчита само на Мбапе

Те обаче имат и втория най-резултатен състезател в лицето на Оливие Жиру, с три, а Рабио подчерта, че „петлите“ не са отбор от един човек.

„Няма зависимост. Това е нашето основно оръжие, но имаме и други играчи, които могат да направят разликата по други начини. Разчитаме на Мбапе, както на всички играчи в групата. Всички трябва да са в добро здраве, за да се изправят срещу Англия.

Килиан е впечатляващ и от година на година той се развива и става още по-добър. Не знам къде ще спре. Късметлии сме, че го имаме в нашия отбор, а не срещу нас“, заяви футболистът на Ювентус.

Има ли защо Франция да се тревожи за Мбапе?

Защитникът Ибрахима Конате каза, че отсъствието във вчерашната тренировка на Мбапе не е притеснило останалите му колеги.

"Изобщо не сме говорили за това. Той просто си почиваше вчера. Беше кратко занимание за възстановяване, предишния ден имахме почивен ден. Мисля, че той реши да остане във фитнеса, няма за какво да се тревожим“, заяви Конате.

Битката Мбапе - Уокър

Мбапе вероятно ще се изправи срещу десния бек на Манчестър Сити Кайл Уокър и Конате добави: „Уокър и Мбапе са двама много страхотни играчи. Кайл е един от най-добрите десни бекове в света, нямам търпение да видя тази битка“.

Гари Невил смята, че Англия има най-добрия десен бек, който може да укроти Килиан Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички