Шеф в ПСЖ отговори дали са прекратени преговорите с Лионел Меси за нов договор


Шеф в ПСЖ отговори дали са прекратени преговорите с Лионел Меси за нов договор
Снимка: Getty Images

1916 0

Спортният директор на Пари Сен Жермен Луис Кампос потвърди, че клубът продължава преговори с Лионел Меси относно удължаване на договора с френския клуб. Договорът на аржентинеца е до лятото на 2023 година и от ПСЖ искат на всяка цена да го удължат. Първоначално трябваше да изчакат да свърши Световното първенство по футбол, но вече няма никаква пречка за преговорите.

Все още не са договорени условия, а наскоро се появиха и слухове, че разговорите са прекратени. Кампос обаче настоява, че срещи между двете страни се провеждат. "В момента сме в разговори с Меси за неговото удължаване. Бих искал да го задържа в този проект, не мога да го скрия. В момента говорим, за да постигнем тази цел и да остане при нас", заяви Камос пред Telefoot.

Меси отиде на "Парк де Пренс" като свободен агент през лятото на 2021 г., като дългогодишната му връзка с Барселона приключи. Тогава стана ясно, че каталунците не могат да си позволят заплатата на Меси и се разделиха . Южноамериканецът записа 26 гола и 28 асистенции в 57 мача за ПСЖ. 

А ето какво призна и треньорът на парижани Кристоф Галтие за влиянието на Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички