Бивш капитан на ПСЖ: На Лео Меси му липсват Неймар и Килиан Мбапе, трябва да се оправя сам


Бивш капитан на ПСЖ: На Лео Меси му липсват Неймар и Килиан Мбапе, трябва да се оправя сам
Снимка: Getty Images

2833 0

Бившата звезда и капитан на ПСЖ - Ерик Рабесандратана, заяви, че никой играч на "парижани" не може да се сравнява със звездното трио на отбора. Това се случи след победата на тима над Тулуза с 2:1 в събота, която не дойде никак лесно.

В двубоя отсъстваха Неймар и Килиан Мбапе. Лео Меси бе единственият от суперзвездите в атака на терена, който обаче се справи добре и сам. Легендарният аржентинец реализира страхотно попадение, оформяйки крайния резултат. Според Рабесандратана обаче, бившият ас на Барселона е усетил липсата на своите партньори в нападение.

"Той пое нещата в свои ръце срещу Тулуза. Обичайно, понеже е много скромен, оставя много пространство на Мбапе и Неймар. Така виждам нещата. Днес обаче определено имаше повече влияние. Играеше повече с топката, движеше се по-често, опита много неща. Парадоксално е, но е хубаво да го видим и в тази светлина. Успокояващо е", коментира бившият дефанзивен полузащитник пред "Le Parisien" и продължи, обяснявайки за връзката между Меси и Хакими отдясно.

"Връзката им не е чак толкова впечатляваща. Заедно са от година, а Меси не играеше толкова често с него. Без Неймар и Мбапе обаче, видяхме колко важно е използването на фланговете. Извинявам се, но няма никой на нивото на Меси на терена. Другите двама му липсват много. Усеща се, че към момента този отбор изобщо не е готов", допълни още той.

Килиан Мбапе се възстановява от контузия в коляното и бедрото. Неймар от своя страна лекува травма в глезена, която получи миналата седмица.

Ето какво призна и треньорът на парижани Кристоф Галтие за влиянието на Меси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички