Сеск Фабрегас за евентуално завръщане на Лео Меси в Барселона: Не зависи само от него...


Сеск Фабрегас за евентуално завръщане на Лео Меси в Барселона: Не зависи само от него...

2072 0

Бившият футболист на Арсенал, Барселона и Челси - Сеск Фабрегас, даде своето мнение по темата за евентуалното завръщане на звездата на ПСЖ - Лионел Меси, обратно на "Камп Ноу".

Испанецът, който сега се подвизава за италианския втородивизионен отбор Комо ФК, подчерта, че решението за завръщане в Ла Лига няма да бъде само на Меси. Каталунският клуб също ще трябва да бъде отворен към завръщането на играча на "Камп Ноу".

"Завръщането не зависи само от Меси. Разбира се, че и клубът трябва да види дали наистина има нужда от него. В Барса вече има нова философия, но аз лично смятам, че ще се радват да си го върнат обратно", сподели Фабрегас за "RAC1".

Договорът на Лионел Меси изтича в края на сезона, а наскоро стана ясно, че аржентинецът няма да бърза и ще прегледа опциите пред себе си, преди да вземе решение за преподписване с френския гранд.

Меси се присъедини към ПСЖ миналото лято като свободен агент. Той се не впечатли много-много в дебютния си сезон и завърши кампанията с едва 11 гола и 15 асистенции в 34 мача, което не беше на ниво, като се има предвид неговите стандарти.

Меси обаче възвърна загубената си форма през този сезон и направи впечатляващ старт на кампанията. В десет мача за клуба до момента през този сезон той има пет гола и осем асистенции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички