Кристоф Галтие не спести критики към играчите на ПСЖ след гостуването в Израел


Кристоф Галтие не спести критики към играчите на ПСЖ след гостуването в Израел
Снимка: Getty Images

1052 0

Старши треньорът на ПСЖ Кристоф Галтие призна, че отборът му е изпитвал сериозни проблеми през първите 45 минути на битката с Макаби Хайфа. Парижани си тръгнаха с 3 точки от Израел, но домакините бяха тези, които откриха резултата:

"Имахме 2 или 3 много добри ситуации през първата част, а те също имаха своите. Не бяхме добре организирани и бързо ни "разсичаха" на две. Първото полувреме беше много трудно, трябваше да коригираме някои неща на почивката и след това бяхме много по-компактни на терена", каза Галтие на пресконференция след победата с 3:1.

"В Шампионска лига всички опоненти са много качествени. Трябваше да покажем реакция, след като представянето ни беше на средно ниво, особено в тактически план. Оставяхме големи пространства, не пресирахме достатъчно и Макаби ни натисна здраво. Не ставаше въпрос за пестене на усилия, а за лошо разбирателство между халфовете и атакуващото ни трио", поясни още треньорът на ПСЖ пред "RMC Sport 1".

За френския гранд предстои гостуване на Лион от 8-ия кръг в Лига 1 - 18 септември, 21:45 часа. Следващият мач от Шампионска лига пък ще е на 5 октомври - визита на Бенфика (22:00 ч.).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Лионел Меси постави още един рекорд срещу Макаби Хайфа, задмина Кристиано Роналдо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички